Woca onderhoudsolie - Spectrum vloeren b.v.

Ga naar de inhoud

Woca onderhoudsolie

Informatief > Onderhoud

Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Onderhoudsolie wordt gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het doorlopend onderhoud van geoliede vloeren.

Resultaat
Onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriƫnlaag. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen.

Gebruiksaanwijzing
De onderhoudsolie kan handmatig met een sproeiflacon of machinaal met een boen-/poliermachine worden aangebracht.

Nabehandeling
Niet noodzakelijk.

Reiniging en onderhoud
Een geoliede vloer die een finish heeft gekregen met WOCA Onderhoudsolie, moet regelmatig worden schoongemaakt met WOCA Natuurzeep. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger.

Voor onderhoud van alle geoliede houten vloeren
Eenvoudig handmatig en machinaal aan te brengen
Geschikt voor kinderspeelgoed
Woonbiologisch aanbevolen

Verpakking: 1 l, 2,5 l en 5 l
Verbruik: 30-40 m2/l afhankelijk van de houtsoort
Verkrijgbaar in: naturel, wit, zwart, grijs, bruin en extra wit

BELANGRIJK:
Het staat in de instructie en op de bussen onderhoudsolie en is echt belangrijk: doeken en schijven die verzadigd zijn met onderhoudsolie altijd in water leggen of verbranden. Bij droging onstaat wamte waardoor doeken en schrijven spontaan kunnen ontbranden. Dit is niet overdreven en erg belangrijk!

Terug naar de inhoud